Ny pensionsordning – tilmeld dig et informationsmøde
 

Ny pensionsordning – tilmeld dig et informationsmøde

08-05-2014 08:23

Hvordan vil du investere dine penge, og hvordan er du og dine nærmeste forsikret, hvis der sker dig noget? Deltag i et informationsmøde i maj, juni eller august, og få svar på, hvad du skal tage stilling til, når du får ny pensionsordning. Tag også allerede nu dit Pensionstal og få et smugkig på, hvad menuen står på, når du bliver pensionist.

 

Af PFA

 

Den 1. juni 2014 får du en ny pensionsordning, som hedder PFA Plus. Søfartens Ledere har i samarbejde med PFA skabt en meget konkurrencedygtig løsning, der giver dig mere fleksible forsikringer og et moderne investeringskoncept.

 

Dine fremtidige pensionsindbetalinger går til opsparing i markedsrente, hvor du selv kan vælge, hvordan dine penge skal investeres.

 

Kom til informationsmøde

Vi opfordrer dig til at deltage i et informationsmøde, så du kan få overblik over forsikringerne i din pensionsordning og de nye investeringsmuligheder. På den måde sikrer du, at dine forsikringer giver dig den nødvendige tryghed, og at du har et ordentligt økonomisk råderum, når du går på pension.

 

Informationsmøderne bliver afholdt over hele landet i løbet af maj, juni og august.

 

Tilmeld dig et informationsmøde på soeordningen.mitpfa.dk. Du skal bruge NemID for at logge på bookingportalen. Har du ikke NemID, kan du ringe til PFA på 39 17 60 19.

 

Hvad står der på din menu som pensionist?

Bøffer og rødvin eller pasta med tomatsovs? Et enkelt spørgsmål, som kan være svært at svare på, da de færreste har et klart billede af, hvor langt deres pensionsopsparing rækker. Få overblikket med Pensionstallet - et af de emner, som PFA vil fortælle om på informationsmøderne.

 

Tjek dit pensionstal allerede nu på soeordningen.mitpfa.dk.

 

Læs mere om PFA Plus

Du kan læse mere om den nye ordning på soeordningen.mitpfa.dk.

 

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til SØ Hotline på 70 24 50 26.

 

Vær opmærksom på, at medlemmer med en kollektiv ordning selv kan vælge, om de ønsker at skifte til PFA Plus. Hvis du har en kollektiv pensionsordning, vil du modtage et brev fra PFA med mere information.